Sosyal Medya Hesaplarımız

Leer niet in school slecht (in bed)

Leer niet in school slecht (in bed)

Echt – noch op school, noch op middelbare school of geavanceerde trainingscursussen. U vraagt ​​dit niet van een hyperactieve grootmoeder, en zelfs de beste vriend zal geen ervaringen delen. Hoewel sommige meisjes, heel erg slecht verdorven meisjes, in staat zijn. Onze permanente auteur bestudeerde de beroemdste seksuele vaardigheden en is klaar om ervaringen te delen.

In de literatuur, volledig of over de uitwisseling van goddelijke energie, of aangestoken gemeenschappelijke plaatsen. Vraag vriendinnen, en in reactie, geen details: ziel, relaties en andere kers. Het gebeurt dat het vol belang is: waarom zijn deze betekenisloze televisie, wanneer het resultaat gemakkelijker kan worden bereikt? Kan. Maar vroeg of laat komt het moment waarop een relatie al een super kamagra kopen beetje is, maar een eenvoudige manier om tot de onmogelijkheid te komen.

Zet op een condoom
Hier is de situatie. Ik ben al vele jaren getrouwd. Hele tien. De meest vreemde, maar het blijkt, en op deze ouderdom is er seks. Kinderen eten al, toch willen geen kinderen. Nu weet ik zeker welke angst ongewenste zwangerschap is. Dit is niet wanneer je 17 en papa beloofde om het huis uit te rijden, –

erectiepillen kopen

dit is wanneer je 30, je hebt net een lening voor een appartement betaald, ik vond een interessante baan, ik kocht video’s, en het volgende kind is een grote moeder en een nieuwe lening. Daarom is het noodzakelijk om terug te keren naar condooms. “Oh, onthoud de jeugd,” stijgt de echtgenoot voor de eerste keer. “Oh, en deze dingen worden praktisch niet gevoeld,” stel ik in de tiende keer. Op de vijftiende wordt saai. Om een ​​condoom te maken om een ​​man te maken en voor de vijftiende keer, moet het worden gevraagd om te herhalen.
Bijvoorbeeld lippen. En verschuiven deze heel lippen niet en zeg dat rubber stinkt. Je kunt degenen nemen die “stinken” aardbeien of ananas. Allemaal eenvoudig. We maken lippenletter over. We brengen een condoom aan op de lippen en houden het vast, een beetje trekt in jezelf. Tong Druk op de punt waaruit de lucht moet worden vrijgegeven. We passen een condoom toe aan het hoofd van een lid, en dan – op één uitademing – rol een condoom uit de lippen. Eerst kan het niet goed krijgen om tot het einde te dragen. Hier is het heel gepast om je handen te helpen. Maar al snel leert u deze truc in één beweging te vervullen. Het is alleen nodig om een ​​paar eenvoudige regels te observeren:
een Niet bang maken op orale strelingen: een lid moet goed bevochtigd zijn.
2 Wacht niet op het laatste moment. Een condoom van lippen op de zeer piek van een erectie moeilijker zijn dan een beetje eerder.
3 Het is niet nodig om een ​​condoom van lippen te houden. Doe het vooral niet met tanden.
Mannen zijn echt indrukwekkend. En niemand zal zeggen: “Beste, terwijl ik dit condoom draag, verdwijnt mijn hele erectie. “In principe kun je pre-trein op komkommers of bananen om je geliefden onmiddellijk te raken, die het niet kwellen, vele uren workouts, zoals ik deed.